Holstebro Cykelmotion

Harzen 2020 – AFLYST

HCM`s tur til Harzen 2020 Turen afholdes fra torsdag d. 4. juni til søn. d. 7. juni 2020. Vi planlægger med en stor gruppe, og det betyder at ikke alle hoteller kan tage os ind. Vi skal, som sidste år, bo i Bad Lauterberg på Aparthotel Panoramic. Hotellet har tre restauranter, Bierstube og en dansebar, hvor vi kan nyde en forfriskning eller en drink efter middagen. Hotellet tilbyder et stort badeområde, der hedder Piano Beach, hvor I bl.a. finder swimmingpool (åben 8:00-21:30), dampbad, sauna (åben 15:00-21:30). Hotellets værelser er såkaldte ‘apartments’, type A. Under opholdet bor I i møblerede lejligheder med balkon. Lejlighederne (A) er 48 m² med køkken-alrum, siddehjørne, sovesofa og spisebord. Desuden er der et separat soveværelse med adskilte senge og et badeværelse med bad og toilet. Turen indbefatter transport med cykel, 3 x morgenmad, 3 x aftensmad (buffet + fri øl,vin og vand fra kl.17.30 -21.00 ) + indendørs cykelparkering. Der bliver også mulighed for kort cykeltur og bad på afrejsedagen. Vi får ialt 4 dage på cykel Jeg har forud reserveret 21 dobbeltværelser og 8 enkeltværelser. Prisen er lidt billigere end sidste år: Prisen pr. person i dobbeltværelse er : kr. 1650,- For enkeltværelse : kr 2450,- Man tilmelder sig ved at sende en mail til finnbrask@webspeed.dk , og samtidig betale depositum på kr. 500,- for dobbeltværelse, og kr.700 for enkeltværelse, på konto 7500 – 1212895 (tilmelding + indbetaling af depositum senest d. 18 nov. 2018) 2 ændringer fra de foregående år: Vi vil forsøge med fælles bustransport, hvis det er praktisk muligt. (det må også max. koste kr. 100,- ekstra pr. person). Vi forsøgte, sidste år, med succes at gennemføre cykelturen om søndagen før kl. 10. Det gav den fordel, at man stadig havde sit værelse til bad + tidligere hjemkomst til DK. Hvis I har yderliger spørgsmål, kan I ringe eller maile til Finn Brask 21499065